SHIT ART

Some of the covers and shit works from my zines – if its not about something, its nothing.

Pár rokov dozadu, chceli sme tých hajzlov bičovať a bičovať, ale oni si tam ešte pár rokov zahrabaný vo vlastnej špine sedeli.
Scéna je taká hra na “dobrých a spravodlivých”, pokial nezistíš, že sme vlastne všetci také iste sviňe ako tí, na ktorých ukazujeme prstom.
Tej nespravodlivosti je na svete veľmi vela, ale nemalo by to byť len o nás stále.
Úchyl, ktorý sa hrá na kresťana. Okrížikuje sa, klakne na kolená, ale pritom je to len zasraný hnedý mor. Nešťastný život, však aj žena mu utiekla s arabom. To už aký lúser musíš byť? Kokotleba.
Stále si myslím, že scéna by mala byť čistá od veľkých firiem a sponzorov. Energetické nápoje nepatria medzi mladých ľudí, však je to skurvený jed ako alkohol či drogy.
Zabúdame žiť, ale tak isto nám život už nedáva veľa šancí na prežitie…
Každý zine by mal vystihovať dobu, v ktorej bol písaný, toto je jedna z nich. Keď to pravicová vláda dojebala a nechala sa zložiť populizmom pre vlastnú chamtivosť.
Nekonečná frustrácia. Vojny a skurvený pedofili v církvy. Stále viac a viac prípadov sa objavuje ako katolícky kňazi zneužívaju máloleté deti. Kedy si konečne urobia poriadok vo vlastných radoch? Lebo to tak vypadá akoby to bola jedna fabrika pre pedofilov. Amen tma.
Ježiš opúsťa toto miesto. Niet mieru, niet pokoja, stále niečo…doba vojny Iraku zaznamenaná v tejto koláži.
Keď som začal robiť v sociálnej sfére, otvorilo mi to bránu do ďalšieho sveta, o ktorom som nemal ani šajnu. Veľa ľudí zavretých v malých izbách odsúdený na pomoc druhých, ktorá sa často zneužíva či je brutálne pod dimenzovaná a stresujuca.
Odbáčanie od noriem by malo byť hnacím motorom pre každého zinestera, nebaví ma pozerať sa na to isté dokolečka. Čas od času to chce zmenu.
Satanov syn I. 2006
Satanov syn II. 2006

Leave a comment